tavla-pa-fb

Vinn en fest! Tävla och vinn ett presentkort värde 5000 kr att handla den kompletta festen för på Malmborgs Erikslust. För mer info, ta kontakt med vår deli.

Allt du behöver göra är att:

– Följ ICA Malmborgs Erikslust på Facebook
– Svara på tre enkla frågor
– Motivera varför just DU skall vinna!

Vinnaren presenteras på ICA Malmborgs Erikslusts Facebooksida.

 
 
pricar-01

FRÅGOR:

gubbar-01
 
 
TÄVLINGSREGLER:

För att delta i tävlingen måste du ha “gillat” din ICA Malmborgs Erikslusts butik på Facebook.
Denna kampanj är inte på något sätt sponsrad eller administrerad av Facebook. Den får inte heller något stöd av Facebook. Som deltagare uppger du information till Malmborgs-gruppen och inte till Facebook.

För att delta i tävlingen måste du vara minst 18 år. Tävlingen är inte öppen för Malmborgsanställda och deras familjer.

Vinster avhämtas på ICA Malmborgs Erikslust. De inskickade svaren kan komma att publiceras på Malmborgsbutikernas Facebook-sidor och på www.malmborgs.se.

För att medverka i tävlingen ska ifyllt tävlingsformulär insändas mellan den 26/9 –9/10 2016. Senast den 14/10 2016 utses vinnaren som presenteras på ICA Malmborgs Erikslusts Facebooksida.

Malmborgs förbehåller sig rätten att använda allt insänt material i marknadsföringssyfte, utan övrig ersättning.

Pristagaren koras genom att en jury bestående av representanter för Malmborgs (Patrik Strandqvist samt Butikschef) och Eminent Communication Sweden AB (Oskar Lärn) utser det bästa bidraget. Juryns beslut kan inte överklagas.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Eventuella priser som inte hämtas ut innan den siste november går tillbaka till Malmborgs.

 

pricar-01

malmborgs-50-01