• Malmborgs Caroli Malmborgs Erikslust Malmborgs Limhamn Malmborgs Mobilia Malmborgs Clemenstorget Malmborgs Tuna
Slide background

Vi bullar upp med de godaste bröden

bageri
Bröd är vardagsmat men kan också vara lyx. I våra brödavdelningar hittar du allt från rustika frukostlimpor och frasiga vetebullar till det finaste surdegsbrödet.
Våra brödansvariga ser till att vi har ett brett sortiment från lokala bagerier.  Men det som gör smörgåsen är inte bara brödet, utan även pålägget, och här kan vår deliavdelning hjälpa till.

För dig som är gluten-intolerant har vi självklart  ett stort sortiment att välja bland. Vi tror att alla ska kunna njuta av ett riktigt gott bröd!

 

Hjärtligt gott – varje dag

Får vi fresta med surdegsbröd, morotsbröd, fullkornsbröd, bullar och wienerbröd? Varje morgon och löpande under hela dagen fyller vi vår bake-off ugn så att du alltid kan hitta nygräddat bröd och härligt varma bullar i butiken.

Kom förbi och hämta ditt frukostbröd på väg till jobbet. Vi älskar en bra start på dagen!

limpa
 


Knäckebröd
Grovt rågmjöl, vatten och en nypa salt. Ingredienserna för att baka knäckebröd är enkla. Från början var brödkakorna runda med hål i mitten eftersom de förvarades upphängda på trästänger under taket . Knäckebrödet hade lång hållbarhet, något som var viktigt i självhushållets Sverige. Idag har det krispiga brödet upplevt en sann renässans.

 

Lär känna våra leverantörer: