• Malmborgs Caroli Malmborgs Erikslust Malmborgs Limhamn Malmborgs Mobilia Malmborgs Clemenstorget Malmborgs Tuna
Slide background

Välj mellan sex fina matvarubutiker i Malmö och Lund

Malmborgs består av sex ICA Kvantum-butiker. Två i Lund. Fyra i Malmö. Om du brukar handla hos oss har du kanske redan hittat din favoritbutik.  Historien visar nämligen att det är lätt att bli ”stammis” på Malmborgs. Många kunder berättar att har skapat en smått personlig relation till sin butik. Här känner man sig som hemma. Man hittar i hyllorna och stannar gärna till för att småprata med personalen. Och det är så vi vill att det ska vara. Nära och genuint.

Som ny kund vill vi hälsa dig varmt välkommen – vi lovar att en ny matupplevelse väntar dig. En del av hemligheten bakom den höga servicenivån är att varje Malmborgs-butik drivs av en enskild handlare. Detta sätter en unik prägel och skapar ett personligt engagemang.

Omtanke i minsta detalj

Handskuret, handplockat, utvalt. Varför längta till kontinentens små delikatessbutiker när allt finns runt hörnet? Personalen i våra manuella diskar har en stor kunskap om god mat och exklusiva råvaror.
Vi sätter en stolthet i att kunna erbjuda de fräschaste färskvarorna från utvalda leverantörer. Vår personal tipsar gärna om det bästa tilltugget till helgens fest.

 

korv

 

Salamin är mjölksyrad, saltad och rökt och uppstod som så många andra delikatesser ur behovet att förlänga råvarornas hållbarhet.